Tee on valmistatud traditsioonilise Hiina meditsiini põhimõtetel. Ennetab südame- ja ajuveresoonkonna haigusi, diabeeti, aitab toimetada toiduga maos, hoiab ära rasvade ladestumise ja tselluliidi tekke.
Valmistage endale vabal hetkel tassike korditsepsi ja Puer teed oma tervise ja pikaealisuse nimel!
Näidustused:
Kõrvaldab paisud, väljutab toksiine, diureetiline
Kaitseb tselluliidi tekkimise eest
Mõjub hästi söögitorule, hajutab “tuult”, stabiliseerib neerufunktsiooni
Kaitseb südame- ajuveresoonkonna haiguste eest
Alandab rasvade sisaldust veres, elavdab ja jahutab verd
Aeglustab vähirakkude paljunemist, imendab kasvajad, ennetab vähki
Vajalik tugi- ja liikumisaparaadi haiguste puhul
Palavikuvastane toime
Tugevdab sees- ja välispidiselt
Antioksüdant
Pärsib valuaistinguid
Parandab nägemist
Taastab eluenergiat, omab kosmeetilist toimet 

Mitmest põhikomponendist (maitsest) koosneva retsepti väljatöötamisel on lähtutud THM-i põhimõttest - ravimi ja toidu ühtsusest. Tee koostisesse kuuluvad kindlas vahekorras sellised rohttaimed nagu Hiina korditseps, tee „Puer“ (3-aastane või vanem), punajuurne salvei, ženšenn, krüsanteem. Maitse on küllastunud, magusavõitu, aromaatne. Tervislik, kaasaja nõuetele vastav toode.

Peamised komponendid:
Esimene maitse – tee „Puer“. On kindlaks tehtud, et see tee avaldab rohkem kui 20 toimet inimorganismile. Ta normaliseerib maotalitlust, alandab kaalu, vähendab rasvade sisaldust veres, on hea ateroskleroosi ja koronaarhaiguste profülaktikaks, alandab vererõhku, aeglustab vananemisprotsessi, avaldab vastupanu vähile, alandab suhkru taset, aeglustab kahjulike bakterite kasvu, omab põletikuvastast toimet, nõrgendab nikotiini, raskemetallide ja kiirituse mõju organismile, stimuleerib kesknärvisüsteemi, on hea profülaktiline vahend kaariese ja kõhukinnisuse ennetamiseks, parandab nägemist, soodustab seedetegevust, omab antitoksilist ja diureetilist toimet, lõhustab alkoholi jm.
Teele „Puer“ on tavaliselt omased mitmesugused maitsed, sh magus, kibe, vänge, hapu, „vee maitse“, „maitse ilma maitseta“ jt. Need maitsed võivad esineda kas eraldi mõnes tee „Puer“ ekstraktis või siis olla kõik koos ühes ja samas tõmmises.

Eriline, Zen traditsioonist lähtuv tähendus on „maitsel ilma maitseta“, kusjuures enamus kuulsaid meisterdegustaatoreid on tunnistanud „ilma maitseta maitse“olemasolu tees „Puer“. Just nimelt see detail teeb selle tee eriti kallihinnaliseks teesordiks. Esmaklassilises tees „Puer“ sisaldub hulgaliselt peeneid aroome ja maitsenüansse, milledest peamised on orhidee, datli, lootose ja kampri aroom.
Seda teed kasvatatakse Hiinas Yunnani provintsi lõunaosas kohakeses nimega Puer. Oma nime on tee saanud linna nime järgi, kus seda teed on iidsetest aegadest peale pakendatud. Tõlkes tähendab sõna puer „küla vee peal“.
Selle teesordi ajalugu ulatub Han dünastiasse, enam kui 2000 aasta taha, kuid esialgu oli selle sordi nimi buzhi. Praeguse nime sai tee alles Ming dünastia ajal, mil linnast lähtus kuus iidset teed, mida mööda väärtuslikku produkti veeti Mandri- Hiinasse, Tiibetisse, Vietnami, Birmasse, Taisse jt maadesse ning peale selle transporditi mööda mereteed Hongkongi ja Macaosse, Kagu-Aasia maadesse ja isegi Euroopasse. Hiina valitsejate palee ülestähendustes on kirjas, et „Puer kasvab ühel kuuest tähtsamast teemäest 800 km ulatuses ümberringi, sajad tuhanded tõusevad mäkke, et teda kasvatada“.
Teine maitse – punajuureline salvei. Elavdab verd, kõrvaldab paised, pärsib kasvajaid, valuaistinguid.
Kolmas maitse – ženšenn. Ennetab vähki, aeglustab vähirakkude paljunemist, alandab rasvade sisaldust veres, omab kosmeetlist toimet.
Neljas maitse – krüsanteemi õied. Stabiliseerib neerufunktsiooni, parandab nägemist; hajutab „tuult“, omab palavikuvastast toimet.

Tänapäeval elavad inimesed arenenud tsivilisatsiooni tingimustes ning teadlaste ülesanne seisneb selles, et õigesti läheneda terviseprobleemidele. Haigus koguneb päevade ja aastatega, ka tervis akumuleerub organismis päev-päevalt.

Mõned inimesed arvavad, et nad hoolitsevad oma tervise eest hästi, kui tarbivad kaloririkkaid toite ja söövad iga päev palju liha ja kala. Kuid rikkalik toit koormab liigselt põrna ja magu. Liigrasvane toit võib põhjustada hüperlipeemiat ja ateroskleroosi, ateroskleroos aga võib omakorda põhjustada südame- ja ajuveresoonkonna haigusi, mis on tänapäeval inimese tervise peamised vaenlased. Loomse rasva rikas toit suurendab jämesoole- ja rinnavähki haigestumise riski. Loomse rasva liigtarbimisega on seotud sapikivide teke ja maksa rasvumine.

Kui söömise ajal – enne ja pärast – võtta mõni lonks teed „Fohow Liuwei Cha“, siis rasvade tase organismis alaneb märgatavalt. Tee kaitseb südame- ja ajuveresoonkonna haiguste, diabeedi jt haiguste eest. Tee aitab organismil toime tulla toidu seedimisega ja omastamisega, kaitseb rasvaladestuste ja tselluliidi tekkimise eest.

Tee valmistamine
Tee valmistamiseks ära lase vett keema, vaid kuumuta kuni 85 kraadi. Ühest pakikesest saab valmistada 1 – 1,5 liitrit teed. Kui soovid vaid tassikese korraga, purusta teepakk, jaga see u 10-ks, puista tassi ja joo koos puruga. Hommikul võib tee olla kangem ja õhtul lahjem.
Tee maitse on individuaalne, igal inimesel erinev. Teele võib lisada mett.

Tee tarvitamine
Teed juua koos toiduga või toidu peale. Tühja kõhuga ainult teed juua ei soovita, samuti peale kella 18.00 ehk hilja õhtul, et vältida neerude koormust öösel, kuna tee on puhastava toimega. Ei ole soovitatav menstruatsiooni ajal.
Kasutatud teepakke kasuta silmadele või nahale kompressiks, lilleväetisena jne.

Näidustused ja kuurid:
Hüperlipeemia – 1-2 kuuri järjest iga 3-e kuu tagant.
(kontrollida lipiidide sisaldust veres)
Diabeet – 1-2 kuuri järjest iga 3 kuu tagant.
(kontrollida suhkru sisaldust veres ja uriinis) kasutatakse kui täiendavat vahendit medikamentidele.
Liigne kehakaal – 1-3 kuuri järjest ja mitu korda aastas.
Ateroskleroos – 1-2 kuuri järjest ja mitu korda aastas.
Tugi- ja liikumisorganite haigused – 1-3 kuuri järjest ja mitu korda aastas.
Teised haigused – 1-2 kuuri kaks korda aastas.

Ühes pakis on 25 teepakikest ja kuuri all on mõeldud suure paki ära kasutamist – see on 25 päeva.