Gaoqian Fohow tablettides sisalduv kiudainerikas tselluloos puhastab soolestikku, „pakib sisse“ ja väljutab organismist kahjulikud rasvad, parandab suhkrute omastatavust. See on unikaalne ja hädavajalik preparaat täidlastele, rasvunud inimestele ja ka neile, kellel on „3 hüpersündroomi“ – hüpertoonia, hüperglükeemia, hüperlipeemia).

Suurepärane preparaat „Gaoqian FOHOW“ on välja töötatud korporatsiooni „FOHOW“ tütarettevõttes – Tervistavate toodete TU Instituudis Yu De. Toote valmistamisel on teadlased lähtunud THM-i põhimõtetest. See preparaat omab nii organismi taastavat kui puhastavat funktsiooni, on erakordselt kõrge toiteväärtusega ning soodustab pikaealisust. Toote valmistamisel on kasutatud kaasaegset helaattehnoloogiat.

„Gaoqian FOHOW“ tablettide põhitoimed:

1. Alandab veresuhkrut. Konzhakk ja kiudaineterikas tselluloos moodustavad seedetraktis geelitaolise massi, sest nad imavad vett nagu käsn. See suurendab toidu viskoossust, aeglustab glükoosi omastamist toidust, tekitab täiskõhutunde, vähendab limenduva suhkru kogust, kaitseb veresuhkru tõusu eest vahetult pärast sööki. Peensoole limaskestale moodustub lahustunud tselluloosist eraldav kiht, mis takistab glükoosi imendumist soolestikus. Omastamata glükoos väljutatakse organismist koos väljaheitega. Peale selle kiudaineterikas tselluloos tõstab insuliinitundlikkust, kuna seoses suhkrutaseme alanemisega väheneb organismi insuliinivajadus. Tänu kõrgekvaliteedilisele spiruliinavalgule ning madalale rasva- ja suhkrusisaldusele on „Gaoqian FOHOW“ ideaalseks produktiks diabeedi sümptomite korral.

2. Alandab veres sisalduvate rasvade taset. 

3. Peletab näljatunde, aitab alandada kaalu. Kui konzhakivaik ja tselluloos hakkavad organismis paisuma, siis mao ja soolestiku täitumus suureneb ja tekib täiskõhutunne. Vajadus toidu järele väheneb. Ka piirab see osaliselt rasvade ja suhkru omastamist ja suurendab nende kulutamist organismis. Suhkruhaiguse ja rasvumise korral võimaldab preparaat kontrollida näljatunnet ja söögiisu ning alandada kehakaalu.

4. Niisutab soolestikku, parandab soolestiku läbitavust, aitab väljutada toksiine.

Organismi sattudes hakkab kiudaneterikas tselluloos vett imama ja paisuma ning soolestikumaht suureneb. See protsess võimaldab pehmendada väljaheitemasse ning soodustab nende kerget ja kiiret väljutamist.
Soolestiku peristaltika kiireneb, väheneb paisude tekkimise ja toksiinide imendumise oht soolestikus. Toimima hakkab kitosaan, mis seob toksiine ja raskemetalle ning väljutab need organismist koos roojamassidega, niisutades samal ajal soolestikku. Preparaadi kasutamine
annab häid tulemusi pikaajalise kõhukinnisuse ja hemorroidi korral.

Näidustus: rasvumise, hüpertoonia, hüperlipeemia, hüperglükeemia, kroonilise kõhukinnisuse korral ja neile, kes soovivad säilitada saledat, sportlikku figuuri.

Peamised komponendid:
1. Konzhakk ( Amorphophallus konjac). See on traditsiooniline madala kalorsusega kiudainerikas toiduks tarvitatav taim ja ühtlasi ka unikaalsete omadustega ravimipreparaat. Konzhakki on lugupidavalt nimetatud „doktor-seedekulgla puhastaja“, „Taevalt kingituseks saadud jumalik ravim“. Konzhaki peamine profülaktiline ja ravitoime seisneb järgmises: alandab rasvade, suhkrute ja kolesteroolide taset veres, kõrvaldab toksikoosi nähtusid vähihaiguste korral, pidurdab bakterite kasvu, stimuleerib humoraalse vedeliku väljutamist, kõrvaldab verepaisu.
Annab väga häid tulemusi rasvumise, kõhukinnisuse, südame-veresoonkonna haiguste korral; on profülaktiliseks ja toetavaks vahendiks soolte-, söögitoru- ja ajukasvajate puhul. On erakordselt rikas haruldaste toitekomponentide poolest. Analüüsid on näidanud, et 100 grammis konzhaki mugulates sisaldub kuni 50 grammi konžakk-glükomannaani (KGM), lisaks veel glükoosi, fruktoosi, roosuhkrut. Viimaste aastate uurimused on näidanud, et konzhakis sisalduv KGM alandab oluliselt suhkru taset diabeedi korral. Kuna preparaadi molekulid on küllaltki suured ja omavad suurt viskoossust, siis preparaat tervikuna kergendab suhkrute omastamist, alandab suhkru taset pärast söömist, vähendades seega kõhunäärme koormust. Konzhaki võime alandada triglütseriidide ja kolesteroolide üldist taset seerumis annab häid tulemusi hüpertoonia ja rasvumise korral.

Konzhakk kui profülaktiline vahend:
Kasutatakse veresuhkru taseme normaliseerimiseks.
Uurimused on näidanud, et konzhakis sisalduva konžakk-glükomannaani (KGM) kasutamine alandab glükoosi ja insuliini lisandumise taset kohe pärast söömist tunduvalt efektiivsemalt kui guarkummi või galaktomannaani polüsahhariidi kasutamine. Samuti selgus, et isegi KGM väikesed annused võimaldavad alandada suhkru ja insuliini taset veres. Täiskasvanud diabeetikutel, kes lisaks tavalisele igapäevasele toidule võtsid 90 päeva kestel regulaarselt 3,2-7,2 grammi KGM-i, täheldati juba 20. päeval kolesteroolide taseme langust keskmiselt 11% ja veresuhkru taseme langust 29% (mõõdetuna tühja kõhuga). Nagu näitas tervete inimestega läbiviidud glükoosi taluvuse test, mille jooksul uuritavatele anti iga päev koos toiduga 2,6 gr KGM-i, alanes nende veresuhkru tase ca 7,3% ja insuliini konsentratsioon seerumis 13 %.
Pidurdab (inhibeerib) kolesteroolide teket, aktiviseerib sapphappe ainevahetust.
Pikendab toidu maos olemise aega. Konzhaki kasutamine annab täiskõhutunde ning organism tarbib seega vähem insuliini, mis on väga oluline näitaja diabeedi korral.
Parandab soolestiku funktsioone.
Ekstraheeritud konzhakipulber mõjub seedetraktile samamoodi kui teised kiudained. Ta aktiviseerib soolestiku peristaltikat vastavalt vajadusele – peristaltika aeglustub, kui kõht on tühi. Vaatamata väljaheite koguse vähenemisele soodustab KGM soolestiku mikrofloora mitmekesisuse kasvu, aidates kaasa lühikese ahelaga rasvhapete lagunemisele. Märgatavalt kiireneb bifidobakterite ja muu kasuliku mikrofloora kasv. Samal ajal suureneb happesus, mis pidurdab igasuguse patogeense (kahjuliku) mikrofloora toimet, mille tulemusena väheneb toodetavate toksiinide hulk. Kõik see omab profülaktilist efekti jämesoolevähi, enteriidi jt haiguste suhtes.
Konzhakist valmistatud tooted vedeldavad kahjulikke aineid maos ja soolestikus, suurendavad kontrolli mao üle, parandavad toidu seeduvust ja kiirendavad seedeprotsessi. Seetõttu on KGM suurepärane vahend kõhukinnisuse raviks. Ta viib välja toksiinid, korrigeerib üldseisundit ja näojumet. Sellepärast nimetatakse teda ka „puhastajaks“ ja „kojameheks“.
Alandab triglütseriidide taset. Uurimused on näidanud, et KGM geel alandab märgatavalt triglütseriidide sisaldust vereseerumis. Ekstraheeritud konzhakipulber neelab (imab) kolesteroole, tiobarbituurhapet, raskemetallide soolasid ja toiduvärvide fermente, takistades nii nende ainete imendumist sooleseintesse ja väljutab nad organismist, mis on inimese tervise seisukohalt väga oluline. Veres leiab aset kolesterooli ja triglütseriidide taseme langus.
Ei osale energia tootmise protsessis. KGM ei anna organismile liigset energiat. Ekstraheeritud konzhakipulbri lahus moodustab toidu ümber kaitsva kihi, mis tõkestab seedefermentide toimet toidule. Konzhakist valmistatud tooted imavad toiduainetest rasvu ja nende maht seetõttu suureneb, mis garanteerib inimesele tükiks ajaks täiskõhutunde.
Omab verd reguleerivat toimet.

2. Ülitihe kitosaan. Kitosaan koosneb loomset päritolu kiudainetest, mis kannavad positiivset elektrilaengut (katioonid). Kitosaan on ainuke looduses leiduv leeliseline polüsahhariid ning seetõttu on tema mõju inimorganismi füsioloogilisele talitlusele märkimisväärne. Paljud USA ja Euroopa dietoloogid nimetasid kitosaani 1991. aastal valkude, rasvade, suhkrute, vitamiinide ja mineraalainete järel „kuuendaks elu elemendiks“.
Väljaheite analüüsid on näidanud, et inimorganism praktiliselt ei omasta kitosaani. Seetõttu loetakse kitosaani kuuluvaks toidukiudude hulka. Lisaks muudele toidukiudainetele iseloomulikele omadustele parandab kitosaan seedetrakti funktsioone ning avaldab taastavat ja profülaktilist toimet mao limaskestale. Kitosaan tugevdab immuunsust, pidurdab vähirakkude kasvu, alandab vererõhku ja rasvade sisaldust veres. Väljutab organismist toksiine, pestitsiide, keemilisi värvaineid ja muid kahjulikke aineid.
Kitosaan on võimeline moodustama püsivaid ühendeid raskemetallide sooladega (ioonidega). Seda kitosaani omadust kasutatakse seatina, vase jt raskemetallide otsimiseks ookeanide sügavustest (sh rakenduslik tähtsus tööstuses – kitosaani kasutatakse vase eraldamiseks reovetest). Kitosaan reageerib ka rasvhapetega ning moodustab nendega püsivaid ühendeid. Niisugused kompleksühendid võivad omakorda liita (imada) rasvu, mistõttu inimorganism ei omastagi kitosaani ja organismis sisalduvad rasvad ja raskemetallid väljutatakse organismist koos kitosaaniga. See kitosaani omadus võimaldab teda kasutada rasvumise, südame-veresoonkonnahaiguste, peaajuhaiguste jne profülaktikaks.
Ülitihedale kitosaanile on omane kõrge afiidsus toiduvärvide suhtes. Asovärvid ja sudaanvärv moodustavad kitosaaniga püsivaid ühendeid, organism ei omasta neid ja nad väljutatakse organismist koos kitosaaniga. Peale selle võib kitosaani kasutada närimiskummi asemel, sest ta valgendab hambaemaili.

3. Kiudaineterikas tselluloos. Kujutab endast suurmolekulaarset tselluloosi, millel on väiksem kaal, kuid suurem maht. Võtab seedetraktis palju ruumi, tekitab täiskõhutunde. Soovitatakse kaalu alandamiseks.
Stimuleerib soolestiku peristaltika aktiivsust ja seedemahlade sekretsiooni; kasutatakse diabeedi ja kõhukinnisuse profülaktikaks.
Soodustab lahustuvast tselluloosist geelitaoliste masside teket soolestikus, millega kaasneb suhkru imendumisprotsessi aeglustumine ja glükoosi ainevahetuse kiirenemine. See omakorda soodustab isuliini retseptoorsete ühendite kasvu monotsitaarse rea rakkudel, mis vähendab vajadust insuliini järele. On hea vahend veresuhkru alandamiseks.
Kiudaineterikka tselluloosi toimel hakkab jämesoole mikrofloora tootma mitmeid vitamiine, samas kiireneb patogeensete toksiinide väljutamine seedesüsteemi kaudu.

4. Spiruliina. Paljudele tuttav naturaalne rohevetikas, maailma üks toitaineterikkam produkt.
Sisaldab kuni 60-70% kõrgekvaliteedilist valku, väheses koguses rasvu ja süsivesikuid (suhkruid). Suurepärane taastav vahend, ideaalne taastumiseks pärast diabeeti.
Sisaldab elustavat Y-linoleenhapet, mis soodustab rasvade ainevahetust ja alandab kaalu. Hea vahend trombide profülaktikaks, võitluses südame-veresoonkonna ja ajuveresoonte haigustega, soodustab kaalu vähenemist.
Sisadab leeliselisi aineid – klorofülli jt, millel on antitoksiline toime. Reguleerib leeliselist tasakaalu maos, kaitseb seedetrakti haavandite korral. Teaduslikud uurimused on näidanud, et iga PH taseme tõusuga organismis 0,1 ühiku võrra kaasneb insuliini tarbimise kasv 75%.
Sisaldab 8 organismis mittesünteesitavat aminohapet, rohkesti mikroelemente. Kõrvaldab väsimuse, taastab ajurakkude aktiivsust, tõstab organismi immuunsust.
Sisaldab SOD jt antioksüdantseid komponente, mis on olulised naha tervisliku seisundi seisukohalt. Aeglustab vabade radikaalide hävitavat toimet rakkudele. Hea vahend vananemise ja krooniliste haiguste profülaktikaks

5. Differentseeritud valk. Ekstrakt koosneb naturaalsetest taimsetest komponentidest. Oma struktuurilt lähedane inimorganismis sünteesitavatele valkudele ning seetõttu kergesti omastatav. Kui diferentseeritud valgu osakaal hakkab inimese kuises toiduratsioonis moodustama 25% ja enam, siis juba 3 nädala jooksul langevad hüperlipeemiahaigete (rasvade ja kolesteroolide kõrgendatud tase veres) veres sisalduvate rasvade ja kolesteroolide näitajad 17-25 %.