MIKS ON DR. OHHIRA PROBIOOTIKUMID NII PALJUDE KLIINILISTE TOITUMISSPETSIALISTIDE VALIK

  • Dr. Ohhira probiootikumid on arendatud välja iidse ja pika käärimisprotsessi käigus, kasutades 12 piimhappebakterit.
  • Nad on kapseldatud oma prebiootilisse kasvukeskkonda. Enamus probiootikumidest toidulisandid sisaldavad ainult probiootikume. Dr. Ohhira probiootilised kapslid sisaldavad mõlemat - nii probiootilisi kui ka prebiootilisi tüvesid, tagamaks nende püsimajäämist.
  • Prebiootikumid aitavad toita sõbralikke baktereid meie soolestikus – osad piimhappebakteri tüvedest on meile täiesti ainulaadsed. Nad mitte ei ole ainult eluliselt vajalikud meie tervisele, vaid ka ainuke viis neid toita on läbi prebiootikumide.
  • Koosneb patendeeritud TH 10 tüvest – Dr. Ohhira arendas välja oma piimhappebakteri tüve, mis on kuus korda tugevam kui ükski muu tänapäeva bakterioloogidele teadaolev piimhappebakteri tüvi.
  • Elus ja elujõulised bakterid, mida ei ole külmutatud ega kuivatatud!
  • Täiustatud mõjusus – kolm aastat kestev kääritamise protsess garanteerib, et tugevaimad bakterid jäävad ellu.
  • Toode ei vaja külmutamist! Kääritamine hoojalisel (loomulikul) temperatuuril tagab selle, et kapslite säilivusaeg toa temperatuuril on kolm aastat.
  • Sobib ka väga tundlikule seedimisele – kääritamine muundab kasvukeskkonna koostisosasid (toitainerikkad juurviljad, puuviljad, seened ja vetikad) hoopis teise vormi.
    Tänu iidsele fermentatsioonitehnikale (kääritamise tehnika) Jaapanis, sisaldavad probiootikumide ja juurviljade pastad erinevaid toiteomadusi, mis suurendavad meie soolestikus kasulike bakterite arvu, samal ajal kontrollides ka kahjulike bakterite negatiivset mõju. Soolestiku mikrofloora toetab meie soolestikku, tootes palju erinevaid ensüüme. Nende prebiootiline toiduvaru muutub optimaalseks toitainete allikaks mikrofloorale, et ta saaks suurendanda sõbralike bakterite arvu meie organismis, mis omakorda suurendab ensüümide mõju soolestikus.

    PROBIOOTIKUMID


    Piimhappebakter, bifidobakter, Streptococcus pyogenes bakter (kõne keeles lihasööja streptokokk ehk lihasööjabakter ehk mädatekitajabakter), Enterococcus faecalis
    Probiootikumid on „sõbralikud bakterid, mis sisaldavad piimhappebaktereid, mida tarvitame väljaspool keha, tagamaks kasulikke effekte“. Kuid termin „piimhappebakter“ sisaldab endas mitmesuguseid erinevaid baktereid, mis elavad erinevates piirkondades üle keha. See fakt teeb ühtesorti piimhappebakteri tarvitamise effektiivsuse piiravaks.

    Dr. Ohhira probiootikum koosneb
    12st piimhappebakteri tüvest:
    Bifidobacterium breve ss. Breve - 1x109 CFU*,Bifidobacterium infantis ss. Infantis - 1x109 CFU, Bifidobacterium longum - 1x1010 CFU, Enterococcus faecalis TH10* - 1x109 CFU, Lactobacillus acidophilus - 1x1011 CFU, Lactobacillus brevis - 1x109 CFU, Lactobacillus bulgaricus - 1x109 CFU, Lactobacillus casei ss. Casei - 1x109 CFU, Lactobacillus fermentum - 1x109 KFV, Lactobacillus helveticus ss. - 1x109 CFU, Lactobacillus plantarum - 1x109 CFU, Streptococcus thermophilus - 1x1011 CFU.
    Elava piimhappebakterite ühine arv ühes grammis probiootikumi pastas on 1×106〜5×107 CFU.
    *Dr. Ohhira poolt avastatud ja patendeeritud „piimhappebakteri tüvi TH10“ on ülemaailmselt uuritud üle 20ne aasta. Mitmete uurimustööde poolt on tõestatud, et antud TH10 tüvi on efektiivne ja et ta on kõrge funktsionaalsuse astmega,  kergesti kääriv ja väga kõrge antibakateriaalse toimega.


    PREBIOOTIKUMID

    Taimset päritolu kääritatud ekstrakt koosneb puuviljadest, ravimtaimedest, marjadest, köögiviljadest, merevetikatest ning seentest


    Prebiootikum on normaalses toidus olev ühend, mida inimese seedeensüümid ei ole võimelised hüdrolüüsima. Küll on see aga toiduks seedekanali mikroobidele (eeskätt jämesooles), stimuleerides kasulike mikroorganismide hulga suurenemist ja mitmekesistumist. Tuntuimad prebiootikumid on näiteks inuliin ja oligofruktoos. Prebiootikumid võivad olla ka sünteesitud loodusidentsed keemilised ühendid.

    Dr. Ohhira probiootikumides olevad taimsed koostisosad:
    • Marjad ja puuviljad – ploomid, goij marjad, viigimarjad, mustikad, punane porss, yuzu (tsitruseline)
    • Hijiki merevetikas, wakame pruun merevetikas, Kombu vetikas
    • Seened - shiitake, maitake, agaricus (šampinjoniline)

    BIOGENEES
    Aminohapped, peptiidid, vitamiinid, mineraalid, orgaanilised happed, kiudained, oligosahhariidid, polüfenoolid
    Kui taimi fermenteeritakse, siis mikroorganismide ensümaatiline jõud toodab erinevaid kasulikke komponente. Mikroorganismide selliseid metaboolseid toodanguid nagu piimhappebaktereid kutsutakse „biogeneesiks“. Käärimisel kogunenud surnud bakterid on tuntud ka kui üks biogeneesi tüüpe kuna nad mõjuvad otse soolestiku immuunsusele. Ka lühikese ahelaga rasvhappeid nagu piimhapet, atsetaati ja butüraati nimetatakse orgaanilisteks hapeteks. Nad aitavad parandada mikrofloora tasakaalu, hoides soolestiku keskkonna happelisena ja hoides kahjulike bakterite arvu kontrolli all. Samuti, pruun pigment ehk melaniin, mis on tekkinud pikaajalise kuumutamata käärimisprotsessi käigus, on funktsionaalne aine, millel on mitmeid kasulikke toimeaineid.

    KVALITEETNE TOODE, MIDA SAAD USALDADA

    • Ei sisalda kunstlikke lisaaineid, kemikaale, säilitusaineid, värvaineid, maitseaineid, loomseid kõrvalsaaduseid, keemilisi väetisi, pestitsiide või herbitsiide. GMO vaba.
    • Sobib allergikutele (piima- ja gluteenivaba);
    • Pinnases baseeruvate organismide vaba (inglise k. – free of soil based organisms (SBO));
    • Kõik looduslikud komponendid, metsikult korjatud, hooajalisest toorainest.



Otsing